Tuesday, November 19, 2013

Bezelye & mantar soslu makarna

bezelye amp mantar soslu makarna 1






Allah Ne Verdiyse





  • ANASAYFA

  • HAKKIMDA

  • ILETISIM

  • Değmesin Yağlı Boya








  • bezelye amp mantar soslu makarna 2


  • bezelye amp mantar soslu makarna 3


  • bezelye amp mantar soslu makarna 4


  • bezelye amp mantar soslu makarna 5


  • bezelye amp mantar soslu makarna 6








Bezelye & mantar soslu makarna



Gönderen Allah ne verdiyse On 18 Mayıs 2012 Cuma 0 yorum








bezelye amp mantar soslu makarna 7
malzeme

1 kücük  kutu konserve mantar  (süzülmüs yaklasik 250 gr oluyor kücük kutular )

1 kücük kutu bezelye

1kücük kutu konserve  dogranmis domates

1 adet sogan

3 dis sarimsak

1 yemek kasigi biber salcasi

1kahve kasigi kirmizi tozbiber

tuz karabiber bir tutam kekik ve kuru feslegen

2 adet defne yapragi

1 cay bardagi zeytinyag

1 paket cubuk makarna

üzerine gezdirmek icin bir miktar hakiki zeytinyag

servis önerisi icin parmesan peyniri

yapilisi :

yikayip süzdügünüz mantarlar tümse kücültün

sogani, sarimsagi yemeklik dograyip mantarla beraber siviyagda  bir müddet kavurun salcasini toz biberini ve bezelyesini ve defne yapragini .kekik ve fesleginide ekleyin en son konserve domatesi katip 1bucuk su  bardagi sicak suyu ilave edin tuzunu karabiberini ayarladikdan sonra tencerenin kapagini kapatin 1 saat kisik ateste pismeye birakin diyeceksiniz her sey konserve neden bu kadar uzun süre pisiyor lezzeti burada gizli.ne kadar cok piserse o derece lezzetlidir

cubuk makarnayi 12 dakika haslayin suyunu süzüp soguk suya tutmadan bu pisirdiginiz sosun yagindan  2-3-kasik alip üzerine gezdirip karistirin .

tabaga bir miktar makarna koyun üzerine hazirladiginiz sosdan bir büyük yemek kasigi koyup bir yemek kasigida hakiki zeytinyag gezdirin varsa arzu ederseniz parmesan peyniri ile servis edin .

yanin bol yesil salata önerimdir



Tweet




Pin It








No comments:

Post a Comment