Malzemeler
yarım paket makarna
1 büyük havuç
1 su bardağı bezelye
6-7 kornişon turşu
2 uzun sosis
Sosu için;
2 yemek kaşığı mayonez
1 yemek kaşığı hardal
7-8 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı zeytinyağı
ince kıyılmış dereotu
tuz
Hazırlanışı
1. Makarnayı haşladığımız suya boyuna dörde bölünüp küçük doğranmış havuçları ve bezelyeyi de ekleyip beraber haşlıyoruz.
2. Haşlama süresi bitmesine yakın yine aynı şekilde doğradığımız sosisleri de ekliyoruz.
3. Haşlanan malzemeleri süzüyoruz. Ve tüm malzemelerini karıştırıp birbirine iyice yedirdiğimiz sosla makarna ve sebzelerimizi buluşturuyoruz.
Afiyet olsun....
No comments:
Post a Comment